Ny telefon = ny app

En simpel morgenmad

Morgenmad_CollageÅh ja, når jeg har ferie og er alene hjemme er det sjældent, at jeg gider gøre noget særligt ud af mine måltider. Derfor bestod min morgenmad i dag af en Yoggi med vanilje, og et dejlig koldt glas Mathilde Kakaomælk – den klassiske selvfølgelig. De andre dage har den bare stået på vand og skyr, så det var dejligt med en lille forandring. Man har jo kun vinterferie én gang om året, hehe.

Vinterferien er så småt ved at rinde ud. Men det gør mig faktisk ikke så meget – for jeg begynder at synes det er ret så kedeligt at være alene hjemme i så mange timer hver dag. Ja, man kan faktisk godt sige, at jeg ligefrem glæder mig til at komme i skole igen. Og jeg ved, at så snart jeg kommer i skole igen, savner jeg ferien. I den kommende weekend har jeg lokket mine  forældre med i Gigantium, hvor der er Giga Loppe-/Kræmmermarked med cirka 250 stande. Der er ikke noget bestemt jeg vil kigge efter – men når man ikke leder, finder man guldet. Sådan har jeg det i hvert fald. Og så skal vi forhåbentlig også lige et smut i Aalborg Zoo.

Hvad skal i lave i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny telefon = ny app