Trumpets/0.jpg" />
Et snefnug i mit åsyn

“I hear symphonies in my head”

I dag, ja igen i dag, har jeg valgt at blive siddende på min skole selvom jeg har fået fri. Men i går skulle jeg aflevere en engelsk-aflevering og det fik jeg ikke gjort, det er ret skidt. Så jeg tænkte, at jeg ville lave den her på skolen, printe den ud og aflevere den på kontoret i morgen, så jeg kan få fjernet mit fravær. Nå, men nu til sagen…

Imens jeg sidder her og alligevel ikke får lavet det jeg burde, så lytter jeg til lidt Spotify. Det er tusind år siden jeg sidst brugte det – jeg er nemlig en af de få unge der stadig lytter til den klassiske radio. Men altså, her på Spotify valgte jeg bare at starte den obligatoriske liste Top Lists, og her faldt jeg over en helt ny sang – den er i hvert fald ny for mit vedkommende. Faktisk er sangen blandt top ti, dog på tiende pladsen lige pt.

Sangen hedder Trumpets og udføres af Jason Derulo.

Nok er teksten en smule fræk, men den har en god rytme og man kan hurtigt komme til at synge med på den helt automatisk. Trumpets skal i hvert fald nok blive et hit hos mig.

Har i hørt den? Og hvad synes i om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et snefnug i mit åsyn