Hjemmehøstede pinjekerner

Nye boller på suppen

Musical_AYA_2014_NGHFEfter at have fået ny lærer til samfundsfag på både C- og B-niveau, så har overskuddet bare ikke lige været der til at blogge. Vores nye lærer kommer direkte fra universitetet, hvor han har læst dansk og samfundsfag. Det har også betydet, at han har givet alt alt for mange lektier for – hvilket vi også sagde til ham i går.

Meeen jeg fik da lige tid til at tage til dette års musicalpræmiere på min skole – i år er stykket skrevet af en elev og hedder “AYA”. Inden jeg tog afsted fik vi super lækkert mad! Tærte, pastasalat og brød – alt var hjemmelavet. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver det. Men jeg tog altså afsted til musicalen alene, da jeg ikke kunne finden nogen der gad med. Og jeg måtte bare afsted, da en jeg går i klasse med skulle danse og en af mine veninder havde hovedrollen som “AYA”. Jeg blev positivt overrasket! Og det var helt klart de 20,- værd. Stykket varede fra klokken 19:30 til 22:00, så da jeg kom hjem var det bare på hovedet i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmehøstede pinjekerner