Nye boller på suppen

Min (kedelige!) onsdag i billeder

Onsdag_skoledag_120214I morges vågnede jeg til en super dejlig overraskelse. Årets første påskeliljer var nemlig sprunget ud og stod rigtig flot i sin vase. Jeg skulle oven i købet også møde en time senere i dag, hvilket jeg gør hver tirsdag og onsdag. En af pigerne fra min klasse har fødselsdag i dag og hun havde bagt den lækreste chokoladekage med god glasur, slik og flag. Så det var bare perfekt timing, da hun delte ud midt på dagen i tredje lektion (jeg skulle kun have anden, tredje og fjerde lektion) – det var godt med lidt sukker til resten af dagen, som stod på matematik. Efter vi havde spist kage var der spisefrikvarter, og jeg havde rester med af den gode gode pastasalat vi lavede her i ugen.

Nu sidder jeg i stuen og bliver belyst at solen – man skal ikke klage over dens skarpe lys der rammer ens ansigt, når den langt om længe er fremme. Jeg sidder og laver engelskaflevering lige nu, og den tager langsomt livet af mig! men det skal jo gøres. Ligesom alle de andre dag-til-dag-lektier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye boller på suppen