Martyren Sankt Valentin

Intenst arbejde

intenst_arbejdeLige for tiden fylder skolen rigtig rigtig meget i min hverdag – der er bunkevis af afleveringer som fylder her op til ferien. Jeg har en engelskaflevering her til klokken 23:59, og jeg er ikke engang gået i gang endnu. Og så har jeg også en matematikaflevering til i morgen klokken 10:00. Så jeg har travlt!

Her får i lige et stemningsbillede fra min skoledag i dag – vi havde to dansktimer, hvor vi i grupper skulle analysere en leder udgivet i Ekstra Bladet. Det skal vi bruge til en aflevering der er til efter ferien. Drengen i midten har jeg gået i folkeskole med og meget flittig når det gælder skole, så han arbejdede naturligvis intenst. Ham til venstre snakkede…som altid. Og ham til højre havde travlt med at drikke sin Cult og spille Quizkampen.

Quizkampen er blevet et stort hit i vores klasse (det er nok fordi vi går i 2.Q, haha)! Mit brugernavn derinde er: FieMalling. Find mig og vi kan spille mod hinanden.

Spiller i Quizkampen? Hvad er jeres brugernavn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martyren Sankt Valentin